Γλώσσα: ελληνικά

Διαδικασία δημιουργίας

Το Βέλγιο είναι γνωστό ως η παγκόσμια πρωτεύουσα παραγωγής υψηλότερης ποιότητας τροφίμων για κατοικίδια ζώα. Εδώ αρχίζει η διαδικασία δημιουργίας της απόλυτα εκλεπτυσμένης τροφής Petvita.

Από πού έρχεται Petvita?

Από πού έρχεται Petvita?

Το εργοστάσιο παραγωγής στο Βελγικό λιμάνι της Γάνδης είναι ειδικά σχεδιασμένο για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ζωοτροφών. Προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά συνδυάζονται σε ιδανικές αναλογίες από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας παράγουν ένα εξαιρετικό πρότυπο προϊόντων - Super Premium.

Τεχνολογικές λύσεις

Τεχνολογικές λύσεις

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που παρέχει πλεονεκτήματα τόσο για την ανάγκη για ενέργεια και υγεία αλλα και την γεύση των προϊόντων μας. Το εργοστάσιο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, το οποίο εγγυάται την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία. Τεχνολογία τέτοιας ποιότητας της επιτρέπει να ακολουθήσει νέα πρότυπα ποιότητας τόσο για τους πελάτες μας όσο και για τον ανταγωνισμό.
Εξαιρετική φροντίδα στην επιλογή των καλύτερων ποιοτικών συστατικών, σε συνδυασμό με ειδικά σχεδιασμένο σύστημα παραγωγής, ανταποκρίνεται στις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.
Η καινοτόμος διαδικασία επιτρέπει την παρασκευή ενός πλήρως φυσικού προϊόντος, χωρίς τη χρήση τεχνητών χρωμάτων.

Καλύτεροι επαγγελματίες

Η χρήση εξοπλισμού παραγωγής πρώτης κατηγορίας εξασφαλίζει ότι θα λάβετε τις ιδανικές αναλογίες συστατικών, οι οποίες σχηματίζουν ένα τέλειο προϊόν.
Ένα ευρύ φάσμα γεύσεων και διαφορετικών ιδιοτήτων των τροφίμων είναι σε θέση να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών κατοικίδιων ζώων.
Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό κάθε μέρα εξασφαλίζει τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής, για χάρη της ικανοποίησης των πελατών μας.

Petvita είναι ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η μοναδικές συνταγές που παρασκευάζονται ειδικά για τους τετράποδους φίλους μας εγγυώνται καλή γέυση και παρέχουν ιδανικό συνδυασμό περιεκτικότητας σε θρεπτικά συστατικά.
Η Petvita έχει λάβει πολυάριθμες πιστοποιήσεις για την υψηλή ποιότητα προϊόντων.
Η ικανοποίηση των πελατών μας και των κατοικίδιων τους είναι η καλύτερη εγγύηση για την γεύση και ένα κίνητρο για μας να αναζητήσουμε ακόμη καλύτερες λύσεις από τα υψηλότερα πρότυπα.